MEER BOS THEATERPRODUCTIES
logo DE VERLEIDERS PANDEPANIEK


13 januari 2021

Theaters gesloten t/m 9 februari

De lockdown is verlengd t/m 9 februari. De theaters blijven dus ook langer dicht. Alle Pandepaniek-voorstellingen t/m eind februari worden verplaatst naar een nieuwe datum. Heb je kaartjes voor een van deze voorstellingen, dan krijg je bericht van het theater.
We houden jullie hier op de hoogte van de rest van de tournee, zodra daar duidelijkheid over is.

Bedankt voor jullie geduld en hopelijk tot snel!


LUISTER ONDERTUSSEN NAAR DE VERLEIDERS - DE PODCAST

De nieuwste aflevering van DE VERLEIDERS - de podcast is:

Aflevering 3: Renske Leijten over de toeslagenaffaire kinderopvang

George van Houts en Tom de Ket gaan in gesprek met Tweede Kamerlid Renske Leijten (SP). Renske is samen met Pieter Omtzigt (CDA) een van de drijvende krachten geweest achter de ontrafeling van de toeslagenaffaire kinderopvang en pleit voor meer contact tussen volksvertegenwoordigers en de gewone man. In dit vurige gesprek wordt de toeslagenaffaire uitgebreid besproken in al zijn facetten; een wegkijkende overheid, de gewetensfunctie van de ambtenaren bij de Belastingdienst, de commissie Donner, de verstrekkende gevolgen voor de ouders, het krampachtige syteemdenken en de Ruttedoctrine. Dit gesprek is opgenomen op 5 januari 2021.

Luister deze aflevering hier via Spotify
Luister deze aflevering hier via Apple Podcasts

Of kijk en luister deze aflevering via YouTube:Vind hier meer informatie over de podcast.

OVER DE VOORSTELLING


Het onvermijdelijke vervolg op Door de bank genomenPandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

CREDITS

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Aat Ceelen
Met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács
Decorontwerp: Michiel Voet
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Kostuumontwerp: Maya Schröder


Deze voorstelling is mede tot stand gekomen met steun van het Kickstart Cultuurfonds.
www.kickstartcultuurfonds.nl


MEER VIDEO'SFOTO'S

Klik op een foto voor een vergrotingWAAR EN WANNEER
LET OP: DE THEATERS ZIJN GESLOTEN T/M 9 FEBRUARI. ALLE PANDEPANIEK-VOORSTELLINGEN T/M EIND FEBRUARI WORDEN VERPLAATST. WE PROBEREN DE SPEELLIJST ZOVEEL MOGELIJK UP-TO-DATE TE HOUDEN, ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN. KIJK OOK OP DE WEBSITE VAN JOUW THEATER VOOR INFORMATIE. HEB JE EEN KAARTJE VOOR EEN VOORSTELLING DIE WIJZIGT, DAN ONTVANG JE TE ALLEN TIJDE BERICHT VAN HET THEATER.
Wijzigingen voorbehouden

THEATER MET TOLK
In samenwerking met Theater met Tolk is het bij vier voorstellingen van Pandepaniek ook mogelijk om de voorstelling te volgen met behulp van gebarentolken. Ben jij doof of slechthorend en wil jij bij een van de voorstellingen aanwezig zijn? De manier van aanmelden verschilt per theater, maar wordt hieronder uitgelegd.

Datum en tijd Theater Reserveerinformatie
12 februari 2021
19:30 uur
Parktheater Eindhoven
Eindhoven
Alleen telefonisch boekbaar via 040-2 11 22 22 of door een e-mail te sturen naar kaartverkoop@parktheater.nl o.v.v. de code ‘Theater met een tolk’.
14 april 2021
21:30 uur
Rijswijkse Schouwburg
Rijswijk
Reserveer via deze link en kies voor het prijstype ‘Theater met Tolk’
22 april 2021
19:00 uur
Nieuwe Luxor Theater
Rotterdam
Meld je aan via dit formulier. Het theater zorgt daarna handmatig voor de ticketafhandeling.
2 juni 2021
17:00 uur
Nieuwe Luxor Theater
Rotterdam
Kaartverkoop is nog niet van start. Reserveer binnenkort via de website en voer de volgende actiecode in: theatermettolk


Over Theater met Tolk
Theater met Tolk is een stichting die zich inspant om podiumkunst toegankelijk te maken voor een doof of slechthorend publiek. Theater met Tolk wil dat doven en slechthorenden naar theater kunnen gaan en dat zij samen met horende mensen kunnen genieten van wat er getoond wordt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de inzet van gebaren- en/of schrijftolken.

Bekijk de website van Theater met Tolk< ?php include("../buttonsonder.html"); ?>