MEER BOS THEATERPRODUCTIES
logo DE VERLEIDERS PANDEPANIEK


14 oktober 2020

Update naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen op 13 oktober

Samen met de bezoekers in Theater Sneek hebben DE VERLEIDERS gisteravond live de persconferentie bekeken. Een bizarre avond, want daar op het toneel moesten zij concluderen dat ze die avond voorlopig de laatste twee voorstellingen zouden spelen. De komende twee weken, 14 t/m 28 oktober, kan Pandepaniek niet gespeeld worden, omdat het financieel niet haalbaar is met slechts dertig personen in de zaal. We houden er rekening mee dat er een reële kans bestaat dat we de komende vier weken (t/m 11 november) niet kunnen spelen. Daarvoor wachten we o.a. in spanning de persconferentie af waarin de komende twee weken geëvalueerd zullen worden. Enkele theaters hebben al besloten dat zij vier weken gesloten blijven (o.a. DeLaMar Theater). Heb je een kaartje in dit theater, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van het theater.

Onze première, die gepland stond op 29 oktober, gaat niet door omdat het DeLaMar Theater heeft aangekondigd haar deuren te sluiten t/m 15 november.

Heb je een kaartje voor een voorstelling de komende twee weken of voor 29 oktober in DeLaMar? Dan neemt het theater contact met je op. We hopen jullie later beter nieuws te kunnen brengen!


OVER DE VOORSTELLING


Het onvermijdelijke vervolg op Door de bank genomen

Speelperiode: 09-10-2020 t/m 03-03-2021Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

CREDITS

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Aat Ceelen
Met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács
Decorontwerp: Michiel Voet
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Kostuumontwerp: Maya Schröder


Deze voorstelling is mede tot stand gekomen met steun van het Kickstart Cultuurfonds.
www.kickstartcultuurfonds.nl


MEER VIDEO'SFOTO'S

Klik op een foto voor een vergrotingWAAR EN WANNEER
LET OP: DE VOORSTELLINGEN VAN 14 T/M 28 OKTOBER ZIJN VERPLAATST. ER BESTAAT EEN REËLE KANS DAT OOK DE VOORSTELLINGEN T/M 11 NOVEMBER VERPLAATST WORDEN. ZODRA ER EEN NIEUWE DATUM BEKEND IS DAN WIJZIGT DIT IN DE SPEELIJST. WE PROBEREN DE SPEELLIJST ZOVEEL MOGELIJK UP-TO-DATE TE HOUDEN. WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN. KIJK OOK OP DE WEBSITE VAN JOUW THEATER VOOR INFORMATIE. DE KAARTVERKOOP VERLOOPT VIA DE WEBSITE VAN HET THEATER. VOOR DE MEESTE VOORSTELLINGEN VANAF JANUARI 2021 GELDT DAT DE VERKOOP NOG NIET GESTART IS.
Wijzigingen voorbehouden

THEATER MET TOLK
In samenwerking met Theater met Tolk is het bij vier voorstellingen van Pandepaniek ook mogelijk om de voorstelling te volgen met behulp van gebarentolken. Ben jij doof of slechthorend en wil jij bij een van de voorstellingen aanwezig zijn? De manier van aanmelden verschilt per theater, maar wordt hieronder uitgelegd.

Datum en tijdTheaterReserveerinformatie
24 november 2020
21:30 uur
Rijswijkse Schouwburg
Rijswijk
Reserveer via deze link en kies voor het prijstype ‘Theater met Tolk’
3 december 2020
19:00 uur
Nieuwe Luxor Theater
Rotterdam
Meld je aan via dit formulier. Het theater zorgt daarna handmatig voor de ticketafhandeling.
15 januari 2021
19:00 uur
DeLaMar Theater
Amsterdam
Reserveer via deze link
11 februari 2021
19:30 uur
Parktheater Eindhoven
Eindhoven
Alleen telefonisch boekbaar via 040-2 11 22 22 of door een e-mail te sturen naar kaartverkoop@parktheater.nl o.v.v. de code ‘Theater met een tolk’.


Over Theater met Tolk
Theater met Tolk is een stichting die zich inspant om podiumkunst toegankelijk te maken voor een doof of slechthorend publiek. Theater met Tolk wil dat doven en slechthorenden naar theater kunnen gaan en dat zij samen met horende mensen kunnen genieten van wat er getoond wordt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de inzet van gebaren- en/of schrijftolken.

Bekijk de website van Theater met Tolk< ?php include("../buttonsonder.html"); ?>