MEER BOS THEATERPRODUCTIES
logo DE VERLEIDERS PANDEPANIEK


12 november 2020

DE VERLEIDERS pakken tournee Pandepaniek op in 2021

Vanwege de sluiting van de theaters kan de voorstelling niet spelen t/m 18 november. Hierna zullen de theaters, volgens de huidige routekaart, open gaan voor 30 bezoekers; wat helaas niet rendabel is. Met dit in het vooruitzicht is daarom besloten om de tour in januari 2021 weer op te pakken. We hopen natuurlijk dat er dan meer mogelijk is. Alle voorstellingen die in de laatste maanden van 2020 gepland staan, worden verplaatst naar een nieuwe datum in 2021. Heb je kaartjes voor een van deze voorstellingen, dan krijg je bericht van het theater.

Bedankt voor jullie geduld en tot in het nieuwe jaar!


OVER DE VOORSTELLING


Het onvermijdelijke vervolg op Door de bank genomenPandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

CREDITS

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Aat Ceelen
Met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács
Decorontwerp: Michiel Voet
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Kostuumontwerp: Maya Schröder


Deze voorstelling is mede tot stand gekomen met steun van het Kickstart Cultuurfonds.
www.kickstartcultuurfonds.nl


MEER VIDEO'SFOTO'S

Klik op een foto voor een vergrotingWAAR EN WANNEER
LET OP: VOORSTELLINGEN IN NOVEMBER EN DECEMBER 2020 ZIJN VERPLAATST NAAR EEN NIEUWE DATUM IN 2021.

ZODRA ER EEN NIEUWE DATUM BEKEND IS DAN WIJZIGT DIT IN DE SPEELIJST. WE PROBEREN DE SPEELLIJST ZOVEEL MOGELIJK UP-TO-DATE TE HOUDEN. WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN. KIJK OOK OP DE WEBSITE VAN JOUW THEATER VOOR INFORMATIE.
Wijzigingen voorbehouden

THEATER MET TOLK
In samenwerking met Theater met Tolk is het bij vier voorstellingen van Pandepaniek ook mogelijk om de voorstelling te volgen met behulp van gebarentolken. Ben jij doof of slechthorend en wil jij bij een van de voorstellingen aanwezig zijn? De manier van aanmelden verschilt per theater, maar wordt hieronder uitgelegd.

Datum en tijd Theater Reserveerinformatie
15 januari 2021
19:00 uur
DeLaMar Theater
Amsterdam
Reserveer via deze link
11 februari 2021
19:30 uur
Parktheater Eindhoven
Eindhoven
Alleen telefonisch boekbaar via 040-2 11 22 22 of door een e-mail te sturen naar kaartverkoop@parktheater.nl o.v.v. de code ‘Theater met een tolk’.
14 april 2021
21:30 uur
Rijswijkse Schouwburg
Rijswijk
Reserveer via deze link en kies voor het prijstype ‘Theater met Tolk’
22 april 2021
19:00 uur
Nieuwe Luxor Theater
Rotterdam
Meld je aan via dit formulier. Het theater zorgt daarna handmatig voor de ticketafhandeling.


Over Theater met Tolk
Theater met Tolk is een stichting die zich inspant om podiumkunst toegankelijk te maken voor een doof of slechthorend publiek. Theater met Tolk wil dat doven en slechthorenden naar theater kunnen gaan en dat zij samen met horende mensen kunnen genieten van wat er getoond wordt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de inzet van gebaren- en/of schrijftolken.

Bekijk de website van Theater met Tolk< ?php include("../buttonsonder.html"); ?>